miadgah
 

شماره :
 
مسئول نشريه :
آرشيو نشريات راه نرفته :
www.Mag202.Mihanblog.com
 
آوای خوش هزار باد تقدیم تو باد   سرسبزترین بهار تقدیم تو باد
 
گویند که افسانه ایست روییدن عشق  آن لحظه هزار باد تقدیم تو باد
 
با عرض سلام و ادب
فرا رسیدن نوروز باستانی، حلول سال 1386 شمسی را به حضور منبرتان تبریک عرض می نمایم.
دوستان گلم ، مدیر محترم و همکاران عزیزم به نوبت از خودم از تلاش و همکاری صمیمانه شما خوبان کمال تشکر و سپاسگزاری را دارم و امید که با اتحاد و همدلی گامهای بزرگ و مستحکمتری برداریم
و موفقییت های بیشماری در این ره کسب کنیم.
 چرا که تلاش ما در مرحله اول جلب رضایت اعضا می باشد .
با آرزوی بهترین آرزوها
سال نوتان قشنگ و مبارک
دوستدار شما: ناهید صادقی – مدیر راه نرفته
 
 
 
امام رضا(ع):
لَیسَ العِبادَةُ کَثرَةُ الصّیام ِ وَ الصَّلوةِ وَ اِنَّماالعِبادَةُ کَثرَةُ التَّفَکُّر ِ فی أَمر ِاللّه ِ.
نماز و روزه ی زیاد عبادت نیست، بلکه عبادت اندیشه ی زیاد و فکر درباره ی امر آفرینش است.
 
سلام.خوش اومدین.با امید رضایت شما از مطالب .
سال نو ایرانی و عید سعید باستانی رو به تمامی ایرانیان در هر کجای این کره ی خاکی تبریک میگم. آرزوی سالی پر بار و سرشار از خیر و برکت و موفقیت و شادی و معنویت و سلامتی براتون دارم.
 
مهربانا!
جان مرا که از عطر خاک بارا خورده، پاکی شبنم رخساره ها و نجابت نگاه کودکان یتیم، غافل بوده ، بیدار ساز و لحظه های کمرنگ جدایی میان من و تبسم شقایق های عاشق را بشکن و شوق عبادت و نور اطاعت را بار دگر در دلم روشن گردان.
طلیعه بهار
نوبهارست در آن کوش که خوشدل باشی
که بسی گل بدمد باز و تو در گل باشی
من نگویم که کنون با که نشین و چه بنوش
که تو خود دانی اگر زیرک و عاقل باشی
چنگ در پرده همین می دهدت پند ولی
وعظت آنگاه کند که قابل باشی
در چمن هر ورقی دفتر حالی دگر است
حیف باشد که ز کار همه غافل باشی
نقد عمرت ببرد غصه دنیا به گزاف
گر شب و روز درین قصه ی مشکل باشی
گر چه راهیست پر از بیم  ز ما تا بر ِ دوست
رفتن آسان بود اَر واقف منزل باشی
حافظا گر مدد از بخت بلندت باشد
صید آن شاهد مطبوع شمایل باشی
محبوب من!
دلتنگی ها را تنها تو بدان،
بی قراری ها را تو ببین،
دلشوره را طبیب و دردها را دوا باش.
تنها تو بخوان
چیزی را که هیچکس نتوانسته بخواند.
1- مرد مؤمنی، به طرزی ناگهانی تمام ثروتش را از دست داد. چون می دانست خدا او را به نحوی کمک خواهد کرد، دست به دعا برداشت: «پروردگارا! بگذار که من در بخت آزمایی برنده شوم.» او سالها و سالها دعا کرد، اما همچنان فقیر باقی ماند.
سرانجام روزی مُرد و از آنجا که مرد بسیار با ایمانی بود، بلافاصله به بهشت برده شد. وقتی به آنجا رسید، از وارد شدن سر باز زد. او گفت که تمام عمرش را مطابق تعالیم مذهبیش زیسته است، اما خدا هرگز اجازه نداده است که در مسابقه ی بخت آزمایی برنده شود. با انزجار گفت: «هرچه به من وعده داده بودی، دروغ بود.»
خداوند جواب داد: «من همیشه برای کمک کردن به تو آماده بودم. اما با وجود این که من می خواستم کمکت کنم، تو حتی یک بلیت بخت آزمایی هم نخریدی.»
***
2- مرشد و مریدی در صحرای عربستان با اسب می تاختند.
مرشد از هر لحظه سفر استفاده می کرد که شاگردش درس ایمان بیاموزد. می گفت: «به خدا توکل کن. او هرگز بندگانش را رها نخواهد کرد.» شبانگاه در جایی، بیتوته کردند و مرشد از مرید خواست که اسب ها را به سنگی ببندد.
مرید به طرف صخره رفت. اما آنچه را مرشدش آموخته بود، به خاطر آورد. با خود گفت: «او دارد مرا امتحان می کند. من باید اسب ها را به خدا بسپارم.» سپس بدون این که اسب ها را ببندد، آن ها را به امان خدا رها کرد. بامداد مرید اسبها را ندید. با حالی منقلب نزد مرشد آمد و شکایت کرد: «تو در مورد خدا هیچ نمی دانی. من اسب ها را به خدا سپردم، اما حالا می بینم که حیوان ها رفته اند.»
مراد گفت: «خدا خواست که مراقب اسب ها باشد، اما برای این کار به دستهای تو احتیاج داشت که اسب ها را ببندد.»
(کوئیلو)
کلاغ قصه، گرد سفر از خود تکاند. هنوز آرام نگرفته بود که کودک به خواب رفت.
مادر گفت: «قصه ی ما به سر رسید، کلاغه به خونه اش نرسید.» و کلاغ بر آوارگی خود گریست و پر کشید... .
چندتا تصویر هم برای عرض تبریک سال نو براتون در قسمت ادامه مطلب گذاشتم امید وارم مورد قبول باشه.
 به نام دوست
یا مقلب القلوب و الابصار
یا مدبر الیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال
حول حالنا الی احسن الحال
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی. سال نو ایرانی را به همه تون تبریک و شادباش میگم. براتون سالی سرشار از شادی و سلامتی و موفقیت آرزو دارم.
تنها
 
 
 
 
 
 
mreza_jarrahzadeh@yahoo.com
 
 
ديباچه
انسان، از نخستين سال هاي زندگي اجتماعي، زماني که از راه شکار و گردآوري خوراک هاي گياهي روزگار مي گذراند، متوجه بازگشت و تکرار برخي از رويدادهاي طبـيعي، يعني تکرار فصول شد.  زمان يخ بندان ها موسم شکوفه ها، هنگام جفت گيري پرندگان و چرندگان را از يکديگر جدا کرد.  نياز به محاسبه در دوران کشاورزي، يعني نياز به دانستن زمان کاشت و برداشت؛ فصل بندي ها و تقويم دهقاني و زراعي را بوجود آورد. نخستين محاسبه فصل ها، بي گمان در همهً جامعه ها، با گردش ماه که تغيـيـر آن آسانتر ديده مي شد، صورت گرفت.  و بالاخره نارسايي ها و ناهماهنگي هايي که تقويم قمري، با تقويم دهقاني داشت، محاسبه و تنظيم تقويم بر اساس گردش خورشيد صورت پذيرفت.  سال در نزد ايرانيان همواره داراي فصل نبوده، زماني شامل دو فصل : زمستان ده ماهه و تابستان دو ماهه بوده؛ و زماني ديگر تابستان هفت ماه ( از فروردين تا آبان) و زمستان پنج ماه ( از آبان تا فروردين ) بوده، و سرانجام از زماني نسبتاً کهن به چهار فصل سه ماهه تقسيم گرديده است. گذشته از ايران: "سال و ماه سغدي ها، خوارزمي ها، سيستان ها در شرق و کاپادوکي ها و ارمني ها در مغرب ايران، بدون کم و زياد همان سال و ماه ايراني است".
 
Click to view full size image
 
آغاز سال
مردم شناسان را عقيده بر اين است که محاسبه آغاز سال، در ميان قوم ها و گروه هاي کهن، از دوران کشاورزي، همراه با مرحله اي از کشت يا برداشت بوده و بدين جهت است که آغاز سال نو در بيشتر کشورها و آيـيـن ها در نخستين روزهاي پائيز، يا زمستان و يا بهار مي باشد.  آغاز سال ايرانيان، هر چند زماني دستخوش تغيـيـر گرديد ولي حمزه اصفهاني در کتاب سني ملوک الارض و الا نبـيـاء و ابوريحان بـيـروني در آثار الباقيه گويند که آغاز سال ايراني، از زمان خلقت انسان ( يعني ابتداي هزاره هفتم از تاريخ عالم ) روز هرمز از ماه فروردين بود. وقتي که آفتاب در نصف النهار، در نقطهً اعتدال ربـيـعي بود، و طالع سرطان بود. 
 
 
جشن نوروز
در ادبـيـات فارسي جشن نوروز را، مانند بسياري ديگر از آيـيـن ها، رسم ها، فرهنگ ها و تمدن ها به نخستين پادشاهان نسبت مي دهند.  شاعران و نويسندگان قرن چهارم و پنجم هجري، چون فردوسي ،منوچهري، عنصري، بـيـروني، طبري، مسعـودي، مسکويه، گرديزي و بسياري ديگر که منبع تاريخي و اسطوره اي آنان بي گمان ادبـيـات پـيـش از اسلام بوده، نوروز و برگزاري جشن نوروز را از زمان پادشاهي جمشيد مي دانند، که تـنـها به چند نمونه و مورد اشاره مي شود : 
جهان انجمن شد بر تخت اوي               از آن بر شده فره بخت اوي
به جمشيد بر گوهر افشاندند               مر آن روز را روز نو خواندند
سر سال نو هرمز فرودين                     بر آسوده از رنج تن، دل ز کين
به نوروز نو شاه گيتي فروز                   بر آن تخت بنشست فيروزروز
بزرگان به شادي بياراستند                   مي و رود و رامشگران خواستند
 
 محمد بن جرير طبري نوروز را سر آغاز دادگري جمشيد دانسته :  
 جمشيد علما را فرمود که آن روز که من بـنـشـسـتم به مظالم، شما نزد مي باشيد تا هر چه در او داد و عدل باشد بنمايـيـد، تا من آن کنم.  و آن روز که به مظالم نشـسـت روز هرمز بود از ماه فروردين. پس آن روز رسم کردند.    
ابوريحان بـيـروني پرواز کردن جمشيد را آغاز جشن نوروز مي داند : چون جمشيد براي خود گردونه بساخت، در اين روز بر آن سوار شد، و جن و شياطين او را در هوا حمل کردند و به يک روز از کوه دماوند به بابل آمد و مردم براي ديـدن اين امر به شگفت شدند و اين روز را عيد گرفته و براي يادبود آن روز تاب مي نـشـيـنـند و تاب مي خورند.  
به نوشته گرديزي، جمشيد جشن نوروز را به شکرانهً اين که خداوند " گرما و سرما و بيماري و مرگ را از مردمان گرفت و سيصد سال بر اين جمله بود " برگزار کرد و هم در اين روز بود که " جمشيد بر گوساله اي نشست و به سوي جنوب رفت به حرب ديوان و سياهان و با ايشان حرب کرد و همه را مقهور کرد. "  و سرانجام خيام مي نويسد که جمشيد به مناسبت باز آمدن خورشيد به برج حمل، نوروز را جشن گرفت : سبب نهادن نوروز آن بوده است که آفتاب را دو دور بود، يکي آنکه هر سيصد و شصت و پنج شبان روز به اول دقيقه حمل باز آمد و به همان روز که رفته بود بدين دقيقه نتواند از آمدن، چه هر سال از مدت همي کم شود؛ و چون جمشيد، آن روز دريافت ( آن را ) نوروز نام نهاد و جشن و آيـيـن آورد و پس از آن پادشاهان و ديگر مردمان بدو اقتدا کردند.   
در خور يادآوري است که جشن نوروز پـيـش از جمشيد نيز برگزار مي شده و ابوريحان نيز، با آنکه جشن را به جمشيد منسوب مي کند، ياد آور     مي شود که، " آن روز را که روز تازه اي بود جمشيد عيد گرفت؛ اگر چه پـيـش از آن هم نوروز بزرگ و معظم بود " .   گذشته از ايران، در آسياي صغير و يونان، برگزاري جشن ها و آيـيـن هايي را در آغاز بهار سراغ داريم.  در منطقهً ليدي و فري ژي، براساس اسطوره هاي کهن، به افتخار سي بل، الههً باروري و معروف به مادر خدايان، و الههً آتيس جشني در هنگام رسيدن خورشيد به برج حمل و هنگام اعتدال بهاري، برگزار مي شد. مورخان از برگزاري آن در زمان اگـُوست شاه در تمامي سرزمين فري ژي و يونان و ليدي  و آناتولي خبر مي دهند. به ويژه از جشن و شادي بزرگ در سه روز 25 تا 28 مارس ( 4 تا 7 فروردين ) . 
صدرالدين عيني دربارهً برگزاري جشن نوروز در تاجيکستان و بخارا ( ازبکستان ) مي نويسد: ... به سبب اول بهار، در وقت به حرکت در آمدن تمام رستـني ها، راست آمدن اين عيد، طبـيـعت انسان هم به حرکت مي آيد. از اين جاست که تاجيکان مي گويند : " حمل، همه چيز در عمل ". در حقيقت اين عيد به حرکت آمدن کشت هاي غله، دانه و سر شدن ( آغاز ) کشت و کار و ديگر حاصلات زميني است که انسان را سير کرده و سبب بقاي حيات او مي شود.  وي در جاي ديگر مي گويد :   در بخارا " نوروز " را عيد ملي عموم فارسي زبانان است، بسيار حرمت مي کردند. حتي ملاي ديني به اين عيد که پيش از اسلاميت، عادت ملي بوده، بعد از مسلمان شدن هم مردم اين عيد را ترک نکرده بودند، رنگ ديني اسلامي داده، از وي فايده مي بردند. از آيت هاي قرآن هفت سلام نوشته به " غولونگ آب " که خوردن وي در نوروز از عادت هاي ملي بيـش تره بوده، تر کرده مي خوردند. ولي برگزاري شکوهمند و باورمند و همگاني اين جشن در دستگاه هاي حکومتي و سازمان هاي دولتي و غير دولتي و در بيـن همهً قشرها و گروه هاي اجتماعي، بي گمان، از ويژگي هاي ايران زمين است، که با وجود جنگ و ستيزها، شکست ها و دگرگوني هاي سياسي، اجتماعي، اعتقادي، علمي و فني، از روزگاران کهن پا بر جا مانده، و افزون بر آن به جامعه ها و فرهنگ هاي ديگر نيز راه يافته است؛ و در مقام مقايسه، امروز جامعـه و کشوري را با جشن و آيـيـن چندين روزه اي، که چنين همگاني و مورد احترام و باور خاص و عام، فقير و غني، کوچک و بزرگ و بالاخره شهري و روستايـي و عشايـري باشد، سراغ نداريم.   
 
 
روزها يا ماه جشن نوروز
مدت برگزاري جشن هايي چون مهرگان، يلدا، سده و بسياري ديگر، معـمولا يک روز ( يا يک شب ) بـيشتر نيست.  ولي جشن نوروز، که درباره اش اصطلاح " جشن ها و آيـيـن هاي نوروزي " گوياتر است، دست کم يک يا دو هفته ادامه دارد. ابوريحان بيروني مدت برگزاري جشن نوروز را، پس از جمشيد يک ماه مي نويسد :   
 چون جم درگذشت، پادشاهان همه روزهاي اين ماه را عيد گرفتند. عيدها را شش بخش نمودند : 5 روز نخست را به پادشاهان اختصاص دادند، 5 روز دوم را به اشراف ،5 روز سوم را به خادمان و کارکنان پادشاهي، 5 روز چهارم را به نديمان و درباريان، 5 روز پنجم را به توده مردم و پنجه ششم را به برزيگران.  
کمپفر در سفرنامهً خود آورده که، در زمان شاه سليمان صفوي، مهماني ها، تفريح و جشن هاي نوروز در ميدان هاي عمومي تا سه هفته طول مي کشيد. "درو ويل" مدت تعطيلي جشن نوروز را در زمان فتحعليشاه دو هفته مي نويسد.  ولي برگزاري مراسم نوروزي امروز، دست کم از پنجه و " چهارشنبه آخر سال " آغاز و در " سيزده بدر " پايان مي پذيرد. 
رسم ها و آيـيـن هاي نوروزي که از روزگاران کهن برگزاري آن ها از نسلي به نسل بعد به ارث رسيده، به ناگزير با دگرگوني شيوه هاي زندگي، تکنولوژي هاي صنعتي و ماشيني، سازمان هاي اداري، شغـل ها، قانون ها، وسايـل ارتباط جمعي جديـد - چنان که خواهيم ديد - بدون آنکه هويـت خود را از دست بدهد، تحول يافته است.   از آداب و رسم هاي کهن پـيـش از نوروز، بايستي از پنجه ( خمسه مسترقه )، چهارشنبه سوري و خانه تکاني ياد کرد. 
 
 
 mreza_jarrahzadeh@yahoo.com
 
  
 
سفره هفت سين
رسم و باوري کهن است که همهً اعضاي خانواده در موقع سال تحويل ( لحظهً ورود خورشيد به برج حمل ) در خانه و کاشانه خود در کنار سفره هفت سين گرد آيند.  در سفره سفيد رنگ هفت سين، از جمله، هفت رويـيدني خوراکي است که با حرف " س " آغاز مي شود، و نماد و شگوني بر فراواني رويـيدني ها و فراورده هاي کشاورزي است - چون سيب، سبزه، سنجد، سماق، سير، سرکه، سمنو و مانند اين ها- مي گذارند. افزون بر آن آينه، شمع، ظرفي شير، ظرفي آب که نارنج در آن است، تخم مرغ رنگ کرده، تخم مرغي روي آينه، ماهي قرمز، نان، سبزي، گلاب، گل، سنبل، سکه و کتاب ديني ( مسلمانان قرآن و زردشتيان اوستا و ... ) نيز زينت بخش سفرهً هفت سين است. اين سفره در بيشتر خانه ها تا روز سيزده گسترده است.  
در برخي از نوشته ها از سفره هفت شين (هفت رويـيدني که با حرف شين آغاز مي شود) سخن رفته و آن را رسمي کهن تر دانسته اند.  در ريشه يابي واژهً هفت سين نظرهاي ديگري چون هفت چين ( هفت رويـيدني از کشتزار چيده شده ) و هفت سيني از فراورده هاي کشاورزي نيز بيان شده است.  پراکندگي نظرها ممکن است به اين سبب باشد که در کتاب هاي تاريخي و ادبي کهن اشاره اي به هفت سين نشده و از دورهً قاجاريه است که درباره باورها و رفتارها و رسم هاي عاميانهً مردم تحقيق و بحث و اظهار نظر آغاز شده است. نمي دانيم که آيا پيش از قاآني هم شاعري هفت سين را در شعر خود آورده است؟
سين ساغر بس بود ما را در اين نوروز روز
گو نباشد هفت سين رندان دُرد آشام را
ميرزاده عشقي نيز در " نوروزي نامه " در اسلامبول در مسمطي براي آگاهي مردم آن ديار سروده : 
همه ايرانيان نوروز را از ياد بود کي
بپا سازند از مازندران تا شوش و ملک ري
بساط هفت سين چينند و بنشينند دور وي
 
 
 
 
Click to view full size image
 
 
 
 
پیامهای تبریک سال نو دوستان
 
 
فرستنده: rahe_narafteh
سلام . سال نو شما مبارک . امیدوارم که امسال سال خوبی برای شما باشد همراه با موفقییت در پناه خدای متعال . کاوه – راه نرفته
 
       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
 
فرستنده: seyavash_sa
سلام. عید شما مبارک. امیدوارم سال خوبی داشته باشی سالی که همش بهت خبرهای خوب بدن . تو این سال جدید واست آرزوی موفقییت میکنم
 
       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
 
فرستنده: a831534021
سلام خسته نباشي خوبي الحمدالله کم کم به تحويل سال نو نزديک ميشيم از همين الانش هم برات بهترين و قشنگترين ارزوها رو خواستارم  اميدوارم سال خوبي در پيش داشته باشيد.هفت سین سال را برایتان آرزو می کنم سربلندی - سروری - سرور - سرافرازی- سلامتی - سالاری – سعادت   مواظب خودت باش يا علي التماس دعا
 
       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
 
فرستنده: ehsan133110
سال نو و عيدتون مبارك. اميدوارم بر خوان دلتان هفت سين" سلامت، سعادت، سروري، سالاري، سرور، سپيدي، سما(رقص صوفيانه) " همواره برقرار باشد
 
       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
 
فرستنده: hamed_h86m
عزيزتر از جان فرا رسيدن عيد فرخنده ي نوروز را به تو و خانواده ات صميمانه تبريك مي گويم. اميدوارم سال جديد را با شادكامي و موفقيت آغاز كني و همواره سربلند باشي در آستانه سال جديد هفت سيني به شما هديه ميکنم: 1سلامتي 2 سعادت 3 سروري 4 سخاوت 5 سبزي 6 صفا 7 صميميت هميشه شاد باشيد عيدتان پيشاپيش مبارک
 
       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
 
فرستنده: ashura.1428:
سال نو مبارک. بهترين ها را برايتان آرزو دارم. اميدوارم سالي سرشار از موفقيت و سلامتي در پيش داشته باشيد
 
       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
 
فرستنده : sany ljiho
درويش کوچه های سلوکم... کشکول مرا يک سکه نگاه تو کافيست . سال نو مبارك
 
       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
فرستنده : sadhend
سال نو مبارک . امیدوارم که سال خوب و خوشی داشته باشی و امسال سال راحتی و آسایش باشه و همراه شادی یا همه مردم ایران
 
       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
فرستنده: nkarami@oiecgroup.com
دوست عزیز . نوروز بر شما مبارک. براتون آرزوی سعادت و سلامت و شادکامی می نمایم. قربون شما . نیما کرمی
 
فرستنده : مهدي
سلام سال نوي همه پيشاپيش مبارک

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : سعيده
سلام به تمام جوان هاي خوب ايراني عيدتون مبارک فرشاد جان عيد توام مبارک به اميد روزي که با هم سر سفره هفت سين بنشينيم

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : همون پنج شنبه باروني !
بهار داره مياد ولي دوباره ميره. ولي من بهاري دارم كه هيچ وقت نميره ! بهاره جان سال نو رو بهت تبريك مي گم

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : مسعودي خمسلو

سال نو بر معلمان عزيز مبارك باد


فرستنده : گل مريم عاشق

همه دنيا با بودن تو رنگ قشنگي به خودش گرفت زندگيم با تو عطر اگين شد اين بهار زيبا با تو معني پيدا کرد عاشقانه دوستت دارم عزيزم سال نو مبارک

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : مژگان
سلام سال نو بر همه ناهید جون و دست اندكاران محترم سايت مبارك باد. با آرزوي سالي سرشار از سلامتي و بركت فراوان براي همه ايرانيان. نوروز تان مبارك دلتان شاد و لبتان خندان

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=  
 فرستنده : مينا
سال نو مبارک

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : علي عشقي
سلام عيدنوروزبرتمام عشقي هاپيشاپيش مبارکباد.

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : هدي
نوروز تنها عيد باستاني باقيمانده از ايين زرتشت بر همه ايرانيان نسل آريا مبارك

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : سعيد skhsh

سلام برهمه و دوستان مديران و کارکنان سايت تبريک سال نو از زبان خواجه شيرين سخن : سال خرم / مال وافر / حال خوش/ اصل ثابت نسل باقي/ تخت عالي و بخت رام در سال جديد نثار زندگي تان باد اين پيام با استفاده از اس ام اس پريسا خانم تقديم شما گل ها شد عيدتان مبارک

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : هستي

سال نو را به همه تبريک مي گويم بخصوص به امير عزيزم که با هيچ چيز تو دنيا عوضش نميکنم.

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : ايمان
هر روزتان نوروز نوروزتان پيروز. با آرزوي سلامتي براي همه ي جهانيان

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : شهلا

سعيد از زنجان دلم برات تنگ شده خيلي بدي سال نو بر همه مبارک باد

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : آيلين

امسال سال خوک ( ماهي اسلامي ) ، سال پر خير و برکت ، سال فراواني پول و کار ، سال وفور نعمت ، سال عشق ، سال کمبود گرفتاريها ، سالي شيرين و لذت بخش است ... اميد که همگي بهترين لحظات را داشته باشيم ...

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : محمد

سلام بر همه ايراني هاي عزيز در همه جاي جهان:نوروز باستاني بر همگان مبارك.

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : sepideh

سلام سال نو رو به همه ايرانيها تبريک عرض مي کنم.

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : محمدرضامحمدي

به نام يكتاي بي همتا-با سلام به همه دوستان عزيزم. اين عيد سعيد و خجسته رو پيشاپيش به همه شما عزيزان ناهید خانم  و بخصوص به فاتيه عزيزم تبريك ميگم اميدوارم سال جديد سال تحقق آرزوها و روياهاي زيبايتان باشه.بهار با گل به استقبال شما ميياد شما هم با گل به ديدن عزيزانتون بريد. قربون همتون. يه دوست

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : ياشار

سلام سال نو بر تمام انسان هاي جهان مبارك راستي به نظر شما سن استاندارد ازدواج چه سني هست؟؟؟؟؟؟؟

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

فرستنده : مژگان
امير عزيزم سلام سال نو و بهار 86 را که همراه با آغاز زندگي مشترکمان است را به تو تبريک مي گويم. اميدوارم در کنار هم خوشبخت و سعادتمند باشيم.

       =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Free Hit Counters
nahid_khanomii@yahoo.com
( Moderator )